VUOSI 2016 OSA 3

keskiviikko 11. tammikuuta 2017

collagehe

Heinäkuussa 

Heräsin yheltä yöllä siihen, että naapurit pesi pyykkiä. Söin kesän ensimmäisen kiskajäätelön. Särjin ensimmäistä kertaa älypuhelimesta näytön. Kävin pitkästä aikaa juoksemassa kunnolla portaita. Söin ja pakastin mansikoita. Luin ruotsin kirjoituksiin ja nautin kesästä.

collageelo 
Elokuussa 

Poimin lisää mansikoita, kävin festareilla, pidin viikon verran kesälomaa ja kuvasin ylioppilaskuvat. Olin innoissani koulun alkamisesta. Tein bataatti-inkiväärisosekeittoa ja keittoa, josta poikaystäväkin tykkää.

collagesyy 
Syyskuussa 

Otin aikaa kirjoituksille ja ruotsin lukemiseen, minkä takia julkaisin vain seitsemän postausta koko kuukauden aikana. Pienen hiljaisuuden jälkeen jopa kuvissa poseeraaminen tuntui hieman hassulta. Autoin Villen perhettä muutossa useana viikonloppuna ja yhdellä kotiin paluumatkalla meillä oli oikein porotokka saattokulkueena. 

collagesyy  
Lokakuussa


Kävin ensimmäistä kertaa yksin taidenäyttelyssä, voitin arvonnassa laatikollisen herkkuja ja ihmettelin ensilunta. Tein ekaa kertaa porkkanakakkua ja neljän ainesosan "riisipuuroa". Vietettiin koulussa lukupäivää. Nautin syyslomasta. 

4 kommenttia

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.