KUUSI KUVAA VIIME PÄIVILTÄ

keskiviikko 8. helmikuuta 2017


Tänään oli aivan upea ilma! Pakkasta oli noin viisitoista astetta, mutta se ei todellakaan haitannut. Pääsin käyttämään aurinkolasejakin ensimmäistä kertaa tälle vuodelle vaikka siinä sain vain huomata, että uusille olisi tarvetta.. :-D Jos on vaikea löytää itselleen sopivia pipoja, niin on kyllä aurinkolasejakin. Niitä ei tunnu löytävän millään eikä tilannetta auta yhtään se, että kaupat on yleensä pullollaan samanlaisia malleja. Oona oli meillä parin viikon ajan kyläilemässä ja hän nyt vaan on yksinkertaisesti söpöimmillään silloin, kun korvat ovat ylhäällä. En kestä! 


Äidinkieli alkaa jo pikku hiljaa tulemaan korvista ulos ja niin myös lukeminen ylipäätänsä, mikä ei tietysti tässä vaiheessa kovin hyvältä kuulosta :-D Eilen nappasin kaupasta mukaan pientä motivaatiota - valtavan kokoisia mansikoita. Oli muuten hyviä! 


Tällä hetkellä meidän sängyssä on eripari täkkipussit ja mun on vaan kestettävä se (naiset, ymmärrättehän mua :-D?). Ostin Villelle joululahjaksi Real Madridin täkkipussisetin ja hyvä puoli siinä on tietysti se, että se on valkoinen eli siihen on helppo yhdistellä normaaleja valkoisia pussilakanoita ynnä muita. Pääpointti ei kuitenkaan ollut eriparisuus vaan Muumi-tyynyliinat! Sitä päivää odotellessa, kun itse marssin kauppaan ja ostan koko Muumi-setin. Ei muuten ollut kaukana alennusten aikaan, että olisin ostanut jouluaiheiset Muumi-pussilakanasetit, mutta Ville sai lopulta puhuttua mulle järkeä.. 


Vaikka leivoin itse viime viikonloppuna Runebergin torttua, olin ehtinyt jo edellisenä lauantaina ostaa näitä minitorttuja. Söpöys kai näissäkin oli se juttu, joka sai mut ne heräteostoksena ostamaan :-DViikonloppuna palataan taas, kun äidinkielen tekstitaidonvastauksista on selvitty. Mulla on mielessä vaikka minkälaista ideaa, mutta valitettavasti tahti niiden toteuttamisessa on vielä hetken aikaa hidas. Tarkoitus on postata muun muassa mun suosikit linkatuista blogeista, uudesta yhteistyöstä, kuvia  kotoa ja vähän myöhemmin keväällä tulevaisuuden suunnitelmistakin eli paljon on luvassa :-)

5 kommenttia

 1. Kivoja kuvia :) Tuo Oona-koira sai kyllä sydämeni sulamaan, todella suloinen!

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Oona on sulonen :3 ❤ ja koita viel jaksaa, kohta ne kirjotukset on ohi!

  VastaaPoista
 3. Voi miten upea tuo ensimmäinen kuva!♥ Jotenkin maagisen ihana :')

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia jälleen kerran!! ootko muuten lähiaikoina julkaisemassa blogi linkityksen valintoja? t. uutta lukemista kaipailisin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paaljon! :*
   Tulevalla viikolla olisi tarkoitus :-)

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.