VÄHÄN PAREMMAT MOKKAPALAT (SOKERITON, MAIDOTON, GLUTEENITON)

tiistai 28. helmikuuta 2017



Mokkapalat (maidoton, sokeriton ja viljaton)

Pohja
2 banaania
1-2 kananmunaa
1 ½ dl gluteenitonta jauhoseosta (voi käyttää muitakin)
6 kpl taatelia
1 tl leivinjauhetta

Kuorrute
1 banaani
2 rkl kahvia
(ripaus suolaa)

Sulata kookosöljy ja sekoita joukkoon banaanit, kananmuna(t) ja taatelit. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi taikinaksi. Sekoita kuivat aineet erillisessä astiassa ja yhdistä taikinaan. Levitä leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia. 

Tee kuorrute sillä aikaa, kun taikina on uunissa. Levitä jäähtyneen mokkapalapohjan päälle. Jos maltat, anna tekeytyä yön yli jääkaapissa. Nauti!


(* saatu yhteistyön kautta Luontaistukulta)

6 kommenttia

  1. Oi näyttää super herkulliselle ja hei mahtavaa, että näkee välillä blogeissa näitä sokerittomia ja gluteenittomia herkkuja! :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos, kiva huomata sun tykkäävän :-)

      Poista
  2. kuulostaa super hyvältä! Kokeilen joskus 😍

    VastaaPoista
  3. Oi nam!! Tätä täytyy testata! ❤

    Mun blogissa kans uutta postausta mun fiiliksistä tällä hetkellä! ❤

    http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/03/hyva-olla.html?m=0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, miepä meen kurkkaamaan :-)

      Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.