HYVINVOINTIA JA UUNIMUNAKASTA

perjantai 24. maaliskuuta 2017

Yhteistyössä Your choice valmennus

Muistatteko, kun reilu kuukausi sitten kirjoittelin juuri alkaneesta valmennuksesta täällä? Nyt ollaan menossa jo valmennuksen seitsemännessä viikossa eli yli puolessa välissä. Ajattelin näin kirjoitusten loppumisen kunniaksi kertoa vähän mun fiiliksiä kuluneista viikoista ja olosta ylipäätään.


Kuten edellisessä postauksessa kerroin, Your Choice valmennus ei ole dietti vaan tässä haetaan hyvää oloa. Joka viikko on kilahdellut sähköpostiin aineistoja vaihtelevista viikkoteemoista, joista yksi oli esimerkiksi uni, lepo ja kehonhuolto. Mie huollan kehoa aivan liian harvoin. Alkulämmittelyt tulee kyllä aina tehtyä, mutta loppulämpät jää yleensä tekemättä. Samoin venyttely kotona. Teeman aineisto muistutti mua salilla pyörivistä kehonhuoltotunneista, jotka on päässy unohtumaan taas ihan kokonaan kaikkien kiireiden keskellä. Treenille on kyllä riittänyt aikaa, muttei kunnon putkirullailulle tai venyttelyille. Väärin!
Pidin myös viikon ajan unipäiväkirjaa, johon merkkailin esimerkiksi miten nukahtaminen oli illalla sujunut ja muistinko näkemiäni unia. Pitäisikin oikeasti alkaa kirjaamaan unia useamminkin ylös! Nään nimittäin usein aika villejä unia, joiden syyt haluan joskus vielä selvittää.


Olen kokeillut kuluneiden viikkojen aikana paljon uusia reseptejä kuten soijarouhekastiketta, uunimunakasta ja pitsapohjaa kvinoasta. Aineistojen lisäksi sähköpostiin tipahtelee nimittäin aika ajoin myös uusia reseptejä. Eipä tarvitse olla miettimässä, mitä sitä tänään söisi! Ruuat ovat maistuneet myös Villelle, joka muistuttelee mua säännöllisesti mun syksyisestä kukkakaalipitsapohjasta. Se ei ollut onnistunut pitsa :-D


Valmennus ei olisi osua parempaan ajankohtaan, sillä usko itseen on aina välillä ollut vähissä viime viikkojen aikana elämän pyöriessä vain kirjojen ympärillä. Viikkoteemat ovat kuitenkin saaneet mietimään hyvinvointia monilta osin ja tuntuu kuin olisin viime viikkoina saanut lisää henkistä voimaa, jossen fyysistäkin salin puolella ;-)

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.