KASVOGEELI, JOKA POISTAA KUOLLEITA IHOSOLUJA

tiistai 7. maaliskuuta 2017

Yhteistyössä Maybeauty.fi

En uskonut enää ehtiväni bloggaamaan ennen kirjoituksia, mutta ainakin yhdelle postaukselle löytyi vielä aikaa. Voi olla, että kuulette minusta seuraavaksi viikon tai kahden päästä, mutta sitten palataankin jo (ainakin) normaalimpaan rytmiin. En nimittäin ole vielä tsekannut pääsykoekirjan paksuutta kouluun, johon mahdollisesti haen, mutta ei se varmaan ihan näin paljon aikaa vie :-D Mun yli kahdeksankymppinen mummokin on aina välillä kysellyt, että kuinkas monta kirjaa mulla on vielä luettavana ja vastaus on ollut aika monta. Eiköhän nyt kuitenkin mennä tämän postauksen  aiheeseen eli testissä olleeseen kasvogeeliin.


Sähköpostiin ilmestyi yhteistyöehdotus jo jokunen aika sitten ja ei aikaakaan, kun postilaatikosta tipahti laatikollinen MayBeautyn The Incredible Face gel -kasvogeeliä. Olen testaillut geeliä nyt muutamaan otteeseen ja voin rehellisesti kertoa geelin ylittäneen odotukseni! Olin aluksi hieman epäileväinen, sillä aiemmin kokeilemani muut geelinaamiot eivät ole saaneet aikaan juuri muuta kuin kiristävän tunteen. 


Mun kasvoissa ei ole tällä hetkellä juuri ollenkaan näkyviä finnejä tai muita suurempia näppyjä (mustapäät onkin sitten aivan toinen juttu..), pitää varmaan koputtaa puuta! Näin on tainnut olla jo muutaman vuoden ajan vaikka tietysti niitä näppyjä ilmestyy aina silloin tällöin stressin ja minkälie syiden takia. 
Lueskelin geelistä MayBeaytyn nettisivuilta yhteistyötä miettiessäni ja kiinnostuin lupauksista: "poistaa kuolleita ihosoluja, puhdistaa ihohuokoset ja poistaa talia ja ylimääräistä rasvaa iholta". Kuulostaahan tuo nyt niin hyvältä, että geeliä on pakko päästä itse kokeilemaan!


Geeliä käytetään levittämällä sitä puhdistetuille kasvoille, sen jälkeen "hierotaan" ja kuollut ihosolukko lähtee irtoamaan. Multa unohtui sen vaiheen kuvaaminen ihan kokonaan, kun innostuin niin paljon geelin irtoilusta :-D Sen jälkeen puhdistin kasvot ja iho oli raikkaan ja pehmeän tuntuinen. Eikä muuten tarvinnut odotella kauaa, mikä joskus on esteenä naamioiden laittamiselle!


Yleensä kasvoille tulee käytettyä vain niitä niin sanotusti "stydempejä" naamioita kuten savinaamioita ja The Incredible Face Maskia, jotka on välillä vähän liiankin puhdistavia näin talvisaikaan, jolloin kasvot on usein hieman kuivuneet. Tällaisessä tilanteessa tämä geeli on enemmän kuin paikallaan ja iho kiittää!


Geeli on näppärästi pakattuna 10 millin bokseihin, joista riittää itse asiassa pariinkin käyttökertaan, jos pakkuksen laittaa esimerkiksi pieneen muovipussiin ja näin ollen estetään kuivuminen. Kuten aiemminkin, mulla on teille alennuskoodi. Tästä klikkaamalla alennuskoodi emmagel aktivoituu teille automaattisesti, joka oikeuttaa 30% alennukseen. 

Millaisia kasvonaamioita teillä on tapana käyttää? Geelejä vai niitä "stydimpejä"? :-D

4 kommenttia

 1. Kuulostaapas toi hyvältä, täytyy jossain vaiheessa testata :) Mihin oot ajatellut hakea opiskelemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata, kasvatustieteitä tänne Rovaniemelle :-)

   Poista
 2. Tuota voisin kyllä testata, kuulostaa hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää itsekin taas tänään iskeä uusi setti naamaan :-)

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.