VALMIINA KEVÄÄSEEN

maanantai 27. maaliskuuta 2017

Eilisellä shoppailureissulla kävi pitkästä aikaa niin, että kaikki ostamani jutut sopivat yhteen ja niistä sai kokoon ehkä maailman söpöimmän asun. Kiertelin suunnilleen kaikki vaatekaupat läpi muutamassa tunnissa sillä verukkeella, etten ollut käynyt kaupungilla kuin pikaisesti pyörähtelemässä viimeisten parin kuukauden aikana :-D 
Alla siis koottuna asu, joka odottelee vähän kuivempia asfaltteja. Ulkona on aivan jäätävät loskakelit ja kyllä - jäätävät. Pyöräily viime päivinä on ollut aivan hirveää, koska lyhyen matkan sisällä voi olla niin loskaa, jäätä, sulaa maata kuin isoja lätäköitäkin. Tulette siis näkemään asun mun päällä vielä myöhemmin! En tiedä, mistä olen eniten innoissani: söpöistä aurinkolaseista, vielä söpömmästä paidasta vai pikkulaukusta, jollaista minulla ei ole pitkään aikaan ollut. 


AURINKOLASIT GINA TRICOT PAITA H&M FARKUT NEVER DENIM/BIK BOK LAUKKU GLITTER KENGÄT NIKE

2 kommenttia

  1. Kaikki kevätjutut on kyllä niin ihania! Itelläni on ainakin tullut kauhee himo uudistaa vaatekaappia näin kevään myötä. :D Mut onneks nykyään osaa tehdä sellasia klassisia hankintoja, että niille tulee löytymään käyttöä kauan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa muuta! Siinäkin yksi veruke shoppailulle.. :-D

      Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.