VOITON PUOLELLA

sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

.. Kirjoituksista. Vihdoin ja viimein! Takana on äikkä, englanti ja psykologia eli toisin sanoen tämä viikko oli aika hirveä ja stressin täytteinen :-D Ensi perjantaina on viimeinen koitos yhteiskuntaoppi, johon ehtii vielä varmasti iskeä stressi myöhemmin tällä viikolla. Panostin nimittäin lukulomalla eniten psykologian lukemiseen, minkä ansiosta viimeisetkin päivät saa olla aika hyvin nenä kiinni kirjoissa.
Halusin lukemisista huolimatta käydä tänään ottamassa asukuvia, kun siihen oli mahdollisuus. Viime kerrasta olikin jo ikuisuus! Mulla oli ollut toiveissa, että saisin tänäkin talvena ainakin yhdet kuvat jäällä. Oli aivan mahtava ilma ja porukkaa olikin todella paljon liikkeellä. Pakko varmaan päästä ottamaan vielä toisetkin kuvat jäällä ennen niiden sulamista, koska kuvat Villestä ja Oonasta näyttää laajakulmalla otettuina niin hyviltä. TAKKI VERO MODA NEULE GINA TRICOT FARKUT NEVER DENIM/BIK BOK KENGÄT TIMBERLAND


Ensi viikolla tulee ainakin yksi tai kaksi postausta ennen perjantaita ja sitten aletaan vihdoin palaamaan normaaliin tahtiin. En malta odottaa!!

6 kommenttia

 1. Tosi kivoja kuvia ja kiva asu! :)

  Ja hei tsemppiä sulle yhteiskuntaoppiin, mulla on edessä vielä pitkä matikka ja terveystieto! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sulle Emmi! Enää en voi sulle tsemppiä toivotella, mutta toivottavasti meni hyvin! :-)

   Poista
 2. Tsemppiä loppukirjotuksiin!

  http://monakirjoittaablogia.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.