MITÄ SEURAAVAKSI?

perjantai 21. huhtikuuta 2017

Olen kovasti miettinyt, mitä kerron teille tulevaisuuden suunnitelmistani. Viime vuotinen kuvieni ja tavallaan minun elämänikin "kopioiminen" tai käyttäminen teki varovaisemmaksi ja blogista ehkä hieman pinnallisemman. Koulun loppuminen ja sen jälkeiset suunnitelmat ovat kuitenkin sen verran tärkeitä ja iso osa elämääni tällä hetkellä, että haluan kertoa niistä teille hieman.  


Valmistun siis tänä keväänä ammattilukiosta, ylioppilaaksi ja merkonomiksi kolmoistutkinnolla. Koulu on kestänyt neljä vuotta ja viimein se alkaa olla taputeltu loppuun. Olin aina ajatellut, etten pidä välivuotta vaan haen suoraan seuraavaan kouluun. Olin myös ajatellut, ettei minusta ole yliopistoon. Viime tipassa muutinkin mieleni ja hain korkeakoulun sijaan täällä Rovaniemellä olevaan Lapin yliopistoon.


En kuitenkaan ole lukenut niin "täysillä" kuin olisin ehkä voinut tai kuten sinne 110% haluavat tekevät. Syy on se, että koitin lukea ja panostaa kirjoituksiin niin kovasti etten ole jaksanut tehdä sitä samaa heti uudelleen. On sanomattakin selvää, että mielestäni pääsykokeet ovat ajallisesti aivan liian lähellä ylioppilaskirjoituksia. Toki molempiin voi lukea ja pärjätä, mutta kaikki eivät siihen varmasti pysty. Halusin siis hakea, nähdä millaiset pääsykokeet ovat ja tietysti koittaa pääsenkö. Se nähdään myöhemmin. En ole ottanut tästä, ainakaan vielä, kovaa stressiä, koska jos en pääse, voin yrittää ensi vuonna uudestaan. 


Siinäpä se taitaa olla lyhyesti kerrottuna. Suunnitelmani eivät ole siis aivan lukkoon lyötyjä (ovatko ne kenelläkään?), mutta kerron teille, jos ja kun jotain suuria muutoksia tapahtuu! Onko siellä muita valmistuvia, millaisia suunnitelmia teillä on? :-)

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.