UUTTA OLOHUONEESSA

sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Huomenta tyypit! Olohuone alkaa vihdoin ja viimein näyttää siltä miltä pitääkin, joten eiköhän ole aika esitellä se teille. Ville muutti olohuoneen järjestystä pari kuukautta sitten ollessaan yksin kotona enkä aluksi ollut kovin ihastunut ideaan. Uusien mattojen myötä järjestys alkoi kuitenkin jo näyttää kivemmalta ja kieltämättä, katsoessani vanhoja kuvia on pakko myöntää, että tämä on parempi. Vanhan järjestyksen voitte nähdä tästä ja tästä. Vielä kun löytäisin uudet verhot ja ruokapöytä maalataan valkoiseksi niin olen tyytyväinen. Kunnes keksin taas jotain uutta :-D


Tv-tason lisäksi Haaparannalta lähti mukaan uudet sisustustyynyt Rustasta, jotka ovat etummaisina. Ne olivat niiin muhkeita etten voinut laskea niitä enää käsistäni. 


Lehden muotoinen kulho löytyi Suomalaisesta kirjakaupasta, joka on juuri täydellisen kokoinen avaimille ynnä muille muuten joka paikassa pyöriville tavaroille. Vielä kun löytyisi lasilevy tuohon lipaston päälle. Katselin levyjä Ikeassa, jossa myynnissä oli vain valkoisia ja harmaan läpikuultavia. Olin ajatellut, että lipastojen päällä pidetään kirkasta lasilevyä, mutta ovatko ne sittenkin valkoisia?


Ikeasta löytyi myös säilytyspöytä/-kori muun muassa huivien säilytykseen. Minusta tuo on yksinkertaisuudessaan niin kaunis! 
Jonkun aikaa sitten luovutin oikean sävyisen ovimaton etsimisen, koska sitä ei ole olemassakaan. Tyydyin hieman tummempaan harmaaseen, josta ei ainakaan lika näy niin hyvin.

6 kommenttia

 1. makeen näkönen olkkari, mielyttää omaan silmäänkin 👌🏼 Toi kello on makee!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan näkönen olohuone, raikkaan oloinen ja puhdas väritykseltään. Itelläni on nahkasohva ja nyt vaan ihailen kaikkia jotka omistaa divaanin. Toi säilytyskori on kyl fiksu ostos. Saa hyvin laitettuu just huivit, pipot, sun muut pois tieltä :)

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mie joskus haaveilen jonkun muun värisestä sohvasta - sellaisella hetkellä kun koira oksentaa sohvalle tai siihen menee ruokaa.. :-D mutta kiitos!

   Poista
 3. Me ostettiin ikeasta poikaystävän kanssa tv-taso, johon tulee lasilevy päälle ja tuskailin että lasin alle tulevat `pehmusteethan` näkyy läpi, kunnes tajusin että eihän ne lasit ole läpinäkyviä vaan niissä on myös väri. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis onko ne kaikilla valkoisia!! Mie luulin oikeasti, että ne on kirkkaita :o

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.