KIIREINEN KESKIVIIKKO MUN MATKASSA

lauantai 20. toukokuuta 2017

07:30 Puhelimen herätys soi. Takana on noin kahdeksan tunnin yöunet ja fiilis tulevasta päivästä on superhyvä vaikka edessä onkin paljon paikasta toiseen juoksemista.
07:34 Nousen ja kävelen hiljaa olohuoneeseen, sillä Ville nukkuu vielä. Selailen puhelinta miettien samalla, mitä söisin aamupalaksi.
07:48 Villen puhelin soi merkiksi siitä, että hänen pikkuveljensä tulee meille ja me viedään hänet kouluun. Menen pesemään kasvot ja alan paistamaan vohveleita (kaurahiutaleita, valkuaisia ja yksi kokonainen kananmuna)
08:05 Syön vohvelia banaanin kanssa ja samalla katson koneelta Uutta päivää.


08:20 Valmistaudun Villen pikkuveljen kouluun saatteluun pesemällä hampaat, harjaamalla hiukset ja laittaalla ripsiväriä. Petaan sängyn ja sitten alkaakin olla lähdön aika.
08:42 Ulkona alkaa ripsimään vettä samaan aikaan, kun lähdetään kävelemään. Hemmetti.
08:50 Käväistään saattelun jälkeen nopeasti kaupassa ostamassa muun muassa kesän ensimmäiset irtojäätelöt.
09:13 Syön jäätelöä ja suunnitellaan lakkiaisten järjestelyitä sekä huonekalujen paikkoja. Siirrellään sohvaa ja mietitään sille parasta paikkaa.
09:58 Lähden käymään kävelyllä. Tänään ei jaksa vedellä intervalleja joten käveleminen pienestä sateesta huolimatta on ihan jees vaihtoehto.


10:50 Noin tunnin kävelemisen jälkeen olen kotona, takki on aivan märkä. Fiilis on huippu, nyt äkkiä ruokaa.
11:00 Syön edellisenä päivänä tehtyä ruokaa, aikaa ei ole kauan ennen kuin pitää olla jo menossa.
11:20 Vaihdan nopeasti vaatteet ja siistiydyn vaikka tiedän sen olevan melkein yhtä tyhjän kanssa, kun ulkona satelee edelleen.
11:27 Pyöräilen kampaajalle, jonka kanssa suunnitellan mun lakkiaiskampausta. Vielä en ole aivan 100% varma, mutta heitellään ideoita.
11:50 Kotona. Vaihdan vaatteet ja alan tiskaamaan. Katson samalla puhelimesta Uutta päivää.


13:42 Sos-tilanne. Puhelin tippui kädestä lattialle ja sen etu- ja takaosa írtoavat toisistaan. Ville kuitenkin saa painettua ne takaisin paikalleen, muttta hui mikä säikähdys!
13:50 Säikähdys hämmentää hetkeksi, minkä jälkeen on kiire laittautua loppuun. Aino tulee hakemaan mut kotoa surkean sään takia.
14-16 Mennään kahville uuteen Hostel Café Kotiin, jossa ei meidän onneksi ole montaa muuta asiakasta.
16:05 Kylläpä aika meni nopeasti! Käyn kaupungilla hoitamassa pari asiaa - muun muassa vaihdattamassa puhelimeen uuden panssarin
16:40 Kiiren vilkkaa kotiin. Vaihdan vaatteet ja lämmitän taas eilistä ruokaa, kun Villen äiti ja kaksi nuorempaa sisarusta jo tulevatkin meille.


17:10 Mukaan leffaan kaikista oleellisimmat: vesipullo, purkkaa ja mukavat vaatteet.
17:17 Päästään kyydillä kaupunkiin ja heti ensimmäisenä mennään ostamaan varatut liput, jotka ovatkin parhaille paikoille ;-)
17:25 Kierrellään muutamia vaatekauppoja ajan kuluksi ja käväistään Salessa.
18:00 Leffa alkaa eikä salissa ole paljon muita ihmisiä - aina parempi! Leffa on King Arthur: Legend of the Sword
20:08 Oli ihan huippu! Kaksi tuntia meni nopeasti vaikka väsymys alkoi jo loppua kohden painaakkiin, niin kiinnostava juoni piti silti otteessaan.


20:50 Puuro tulille ja Netflix päälle. Päivä on ollut pitkä ja nyt väsyttää. Designated Survivor päälle ja mukava asento sohvalta.
21:54 En enää millään olisi jaksanut nousta, mutta suihkuun on pakko raahautua.
22:09 Avaan sängyn ja nappaan koneen syliin. Selailen Foodinin sivuja, joista tilaan pari juttua.
22:40 Hampaiden pesulle. Katson samalla Instastoryjä, joita on nykään jo muuten aivan liikaa katsottavana.. :-D Jos ennen katsoin läpi kaikki, nykyään on pakko valikoida.
23:05 Siivoilen paikkoja vielä ennen sänkyyn menemistä. Selailen puhelinta vielä hetken, etsin iskunkestäviä puhelinkuoria tämän päiväisen säikäytyksen ansiosta.

2 kommenttia

  1. tää oli jotenki tosi rentoutuneesti tehty postaus :) ja kivat noi kuvat tuolla välissä piristämässä

    VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.