NELJÄ HUONOA TAPAANI

keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Vitkuttelen nykyään nukkumaan laittamista. Tuntuu, ettei tunnit päivissä riitä ja tekemistä riittää vielä yhdeltätoista illallakin. Herään vapaapäivinäkin puoli kasin ja yhdeksän välillä, mutta haluaisin herätä vielä vähän aikaisemminkin. Musta on tullut ihan aamuihminen :-D


En hoida hiuksiani tarpeeksi hyvin. Tällä tarkoitan hiusnaamioita, syväpuhdistavia shampoita ynnä muita sellaisia. Tietysti käytän pesun yhteydessä aina hoitoainetta ja sen jälkeen vielä hiusöljyä tai -suihketta, mutta tehohoidot jäävät kyllä tekemättä. Syy tähän on se, että en jaksa odottaa niiden vaikutusaikaa vaan haluan olla valmis mahdollisimman nopeasti.


Olen alkanut puhumaan päälle ja keskeyttämään. Tämä piti opetella koulussa, muuten meidän tyttöporukassa ei olisi saanut koskaan puheenvuoroa :-D Ymmärrän kuitenkin ettei ole kiva, jos teen niin (huomaamatta) kotona tai kaveria nähdessäni.


Jos ajattelen tietäväni, miten joku asia tehdään ja olen siinä mielestäni oikeassa, kokeilen ensin omaa ennen kuin toisen ehdottamaa tapaa. Tälläisiä tilanteita voi tulla esimerkiksi ruokaa laittaessa, kummin päin vessapaperi rullan tulee olla, miten ruuat tulee jääkaappiin..


TAKKI VERO MODA PAITA BIK BOK HOUSUT DR. DENIM KENGÄT NIKE

2 kommenttia

  1. mullakin melkeen kaikki näkyy edes jotenkin, tuo viimeinen varmasti kaikista eniten :D ihanat kuvat <3

    VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.