NIIN MIKSI?

maanantai 15. toukokuuta 2017


Miksi uudet vaatteet menee aina heti likaiseksi, jos niitä uskaltautuu tai siis erehtyy käyttämään kotona?

Miksi pullokuitit unohtuu lompakkoon tai taskun pohjalle?

Miksi koskaan ei käy niin, että elokuvaa katsomaan ei tulisi ketään muuta ja saisi olla aivan rauhassa (ja syödä eväänä miniporkkanoita)?

Miksi avainlukulistat on aina hukassa?Miksi juuri jääkiekon MM-kisoja katsoo koko Suomi ja kaikki ovat lätkätietäjiä? Miksei näin käy myös muiden lajien kohdalla? Miksi juuri jääkiekko?

Miksei kaikki paketit vois tulla pakettiautomaatteihin? Lähikaupan pakettiautomaatista on tullut mun lemppari, koska sieltä on vaan niin helppo ja nopea hakea paketti kuin paketti.

Miksi olen jo kohta pari viikkoa unohtanut ostaa ketsuppia, joka jo kohta loppuu. Huom! Olen kaksi kertaa kirjoittanut sen lapullekkin ylös, mutta silti..

Miksi emojeita on niin paljon, että jos haluaa käyttää jotain, joka ei ole jo suosikeissa, saa sitä ihan etsimällä etsiä.


Miksei salilla voisi soida koko ajan jotain supermotivoivaa musiikkia niitä päiviä varten, jolloin ei vaan kulje? Eikö joku voisi tehdä sinne sellaisia miksejä?

Miksi veden juominen on niin paljon kivempaa ja siistimpää pullosta kuin lasista?

Miksi pullosta juominen tuntuu myös helpommalta?

Miksi sydämeen tulee vain yksi ämmä?

Miettiikö siellä joku muu vastauksia samoihin kysymyksiin? Tai löytyykö teiltä kenties vielä hassumpia kysymyksiä? :-D

2 kommenttia

  1. nää on kyllä kivoja postauksia, ja ihanan piristävät nuo kuvat tuossa välissä. Itsekkin mietin välillä samoja kysymyksiä ja esim. myös sitä, että miksi julkiset on aina silloin ajoissa kun on itse myöhässä? Tai miksi kaikki tavarat on aina sillon hukassa kun pitäisi lähteä mutta ikinä kun ei tarvitse lähteä mihinkään kaikki löytyy?

    VastaaPoista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.