SADEPÄIVIEN PELASTAJAT NETFLIXSISTÄ

lauantai 17. kesäkuuta 2017

En tiedä, minkälaista säätä muualle päin Suomea on luvattu, mutta ainakin tänne on ennustettu ensi viikolle sadetta. Ja tietysti mulla on juuri silloin vapaat :-D Sadepäivinä on kuitenkin ihan parasta jäädä sohvalle katsomaan lempparisarjaa ilman huonoa omatuntoa hukkaan heitetystä kesäpäivästä (valehtelisin jos väittäisin etten viime viikonloppuna ja alkuviikosta olisi katsonut koko OITNB uusinta kautta jaksoja yhtään säästelemättä). Tulevia sadepäiviä silmällä pitäen ajattelinkin heittää tänne pari sarjavinkkausta, joista osa on varmaan hieman tutumpia ja osa vieraampia. Heittäkää kommentteihin omia lemppareitanne ja kertokaa, löytyikö mun listaamista niitä.

collagenet

The New Girl Uusi kausi!! "Jessica Day on parikymppinen pidetty ja pirteä nainen, joka yrittää päästä yli poikaystävästään, jonka hän jätti tämän petettyä häntä. Lopulta hän löytää asuinpaikan kolmen miehen luota, joita ovat Nick, baarimikko; Schmidt, bisnesmies; ja Winston, entinen koripallon pelaaja."

The 100 "97 vuotta sitten ydinsota tuhosi kaiken elämän maapallolta. Eloonjääneet ihmiset asuvat Arkissa, joka on suuri avaruusasema. Elämä Arkissa on haasteellista ja ankaraa. Pienetkin rikokset johtavat kuolemantuomioon, mutta alle 18-vuotiaat vangitaan. Näistä nuorisorikollisista 100 lähetetään tutkimaan Maan kelpoisuutta ylläpitämään ihmiselämää. Laskeuduttuaan nuoret huomaavat nopeasti etteivät ole ainoat eloonjääneet."

Brooklyn Nine-Nine "Komediasarja seuraa brooklyniläisen poliisiaseman etsivien edesottamuksia kaukana Manhattanin dramaattisista haasteista"

Black Mirror "Sarjan jaksot ovat juonellisesti toisistaan erillisiä, lähes kaikilla jaksoilla on eri ohjaaja, ja joka jaksossa on eri näyttelijät. Yhdistävänä teemana on uusien teknologioiden ja niiden yhteiskunnallisten vaikutusten tarkastelu."

Jane the Virgin "Jane Villanueva on uskonnollinen 23-vuotias, joka on päättänyt säästää neitsyytensä avioliittoon. Nuoren naisen elämä saa kuitenkin dramaattisen käänteen, kun lääkäri hedelmöittää Janen vahingossa keinotekoisesti tarkastuskäynnillä."

13 reasons why "Sarjassa seurataan lukiolaispoika Clay Jenseniä, joka koulusta kotiin palatessaan löytää mysteerisen laatikon kuistiltaan, jossa on hänen nimensä. Laatikon sisältä hän löytää äänikasetteja, jotka on äänittänyt hänen edesmennyt koulukaveri ja ihastus Hannah Baker. Kaseteilla Hannah kertoo kolmetoista syytä miksi hän riisti oman henkensä."

How I Met Your Mother "Ted kertoo vuonna 2030 lapsilleen tarinaa, miten hän tapasi heidän äitinsä. Tapaamista ennen ehtii kuitenkin sattua yhtä ja toista Tedin kaveriporukassa, johon kuuluvat naistenmies Barney, unelmapariskunta Marshall ja Lily sekä Tedin ihastus Robin."

The Prison Break "Sarja kertoo Michaelista, joka päättää hankkiutua vankilaan pelastaakseen veljensä Lincolnin kuolemantuomiolta. Hän on vakuuttunut veljensä syyttömyydestä ja laatii yksityiskohtaisen pakosuunnitelman. Vankilassa pitää kuitenkin vielä hioa yksityiskohtia, käydä reitti läpi ja hankkia tarpeellisia liittolaisia. Ja pako voi alkaa."

Designated Survivor "Kansakunnan tila -puheen aikana tapahtuneen räjähdyksen vuoksi Yhdysvaltain presidentti ja kaikki hänen muut seuraajansa paitsi asuntoministeri Tom Kirkman menehtyvät. Valittuna selviytyjänä Kirkman nousee kaikkien odotuksien vastaisesti Yhdysvaltain presidentiksi."

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.