LOMAKUULUMISIA

perjantai 28. heinäkuuta 2017

En kuvitellut kuluvan ihan seitsemää päivää ennen kuin pääsen teille taas kirjoittelemaan. Tästä eteenpäin postaustahdin pitäisi kuitenkin alkaa normalisoitua, sillä me saatiin tänään vihdoin ja viimein netti. Valehtelisin, jos väittäisin ettei me kaikki oltu odotettu sitä kuin kuuta nousevaa ja melkein jokainen olikin kärkkymässä wifin salasanaa heti, kun se alkoi toimimaan :-D 
Kommelluksilta ei ole taaskaan säästytty, sillä nappasin itselleni alkuviikosta jonkun vatsapöpön tai ruokamyrkytyksen. Se hidasti menoa parin päivän ajaksi, mutta nyt on niin se kuin flunssakin selätetty. Tietysti heti mun tervehdettyä Ville on vuorostaan kipeä ja sanoinkin hänelle, että tästä lähtien voitaisiin olla yhtä aikaa kipeitä eikä vuorotellen. Sairastellessa iski hieman kovempi koti-ikävä ja tottahan se on, että mielummin sitä omassa sängyssä makoilisi ja kattoa tuijjottelisi (varsinkaan kun silloin ei voinut katsella Netflixiä..) Vielä ei olla ehditty juuri turistikohteissakaan kiertelemään, mutta onneksi lomailua on jäljellä vielä hetki!


Heitelkää muuten ihmeessä postaustoiveita ja -ehdotuksia, jos teille vain jotain tulee mieleen! Täällä ollessa voi tehdä ehkä hieman erilaisiakin postauksia kuin Suomessa :-)

Lähetä kommentti

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.