MIJAKSEN VALKOINEN KYLÄ

perjantai 4. elokuuta 2017

Eilen käytiin päiväreissulla Mijaksessa, jonne on alle puolen tunnin matka Fuengirolasta. En tiennyt odottaa muuta kuin valkoisia taloja ja en kyllä pettynyt! Paikka oli upea ja nähtävää riitti. Kierreltiin kylää useamman tunnin ajan, käytiin piirrätyttämässä Villestä, hänen isästä ja veljestä karikatyyri ja ihmeteltiin maisemia. Ostin myös ensimmäisen magneettini tälle reissulle, sillä mulla ja äidillä on aiemmin ollut aina tapana ostaa ulkomailta magneetit matkamuistoksi. Ja on muuten kova työ olla ostamatta niitä jokaisesta vastaan tulevasta kaupasta, koska jokaisessa on aina toinen toistaan hienompia. Keräileekö joku teistä magneetteja tai jotain muuta matkamuistoiksi reissuilta? :-)4 kommenttia

 1. kivoja kuvia <3 Ja oi noi maalaukset on hauskoja, Ruotsinkin laivalla on aina joku maalailemassa noita :D
  Meillä kerätään kiviä matkamuistoiksi esim. ruotsin saaristosta on kivi, kreikasta on kivi jne jne. Välillä tulee ostettua myös magneetteja, mutta harvoin harvoin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Super iso kiitos sulle! :-) Hei toi kuulostaa muuten kans kivalta!!

   Poista
 2. Tosi kauniita kuvia! :) Musta ja mun pikkusiskosta tehtiin kans tuollaiset maalaukset joillakin festareilla muutama vuosi sitten. Noi on tosi hauskoja :D Mun maalaus on tällä hetkellä mun huoneen seinällä!

  http://sofiaidaaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti! Meidänkin oli ihan pakko piirrätyttää pojat ja tuli niistä kyllä aika näköisiä :-D

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.