MUISTATKO VIELÄ NÄMÄ BIISIT? OSA 5

tiistai 1. elokuuta 2017

Tämä kesä taitaa poikkeuksellisesti jäädä täysin festarittomaksi, mutta onneksi hätä ei ole tämän näköinen (en tiedä, mistä tuo sanonta tuli edes mieleen..). Somesta löytyy melkein joka viikonloppu keikkavideoita jostain päin Suomea tai maailmaa ja ensi vuonna on taas uudet festarit. Saa tosin nähdä, mitä kuvia alan käyttämään näiden postausten kuvituksena, kun ei niitä hyviä kuvia edellisiltä vuosilta nyt ihan loputtomiin varastossa ole :-D
Höpöttelyt sikseen - kokosin alapuolelle taas mun lemppareita kyseisiltä vuosilta. Kaikkia muita on tullut kuunneltua repeatilla vielä viime aikoinakin paitsi tuota Pop-muiikkia. Se saa mun ihokarvat nousemaan pystyyn edelleenkin ja samalla toivomaan, etten olisi koskaan kyseistä biisiä kuullutkaan. Herättääkö teissä tuntemuksia juuri tuo biisi tai joku muu alla olevista? 

2003200720112015

8 kommenttia

 1. Kuuntelen edelleen Danza kuduroo ja hyvä bilebiisi edelleen! :D Toi PMMP:n rusketusraidat on kyllä tosi ärsyttävä ja vältän edelleen kuuntelemasta sitä. Hannah Montanan ja Anna Abreun vanhoja biisejä on tullu myös kuunneltua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rusketusraidat oli mun lemppari silloin kun se tuli ja siitähän ei vanhemmat tykänneet - olin silloin kuus :-D

   Poista
 2. Kaikki muut biisit tunnistin paitsi 2015 vuoden valinnat! Nousee kyllä nostalgiat mieleen näistä. Mäkin sain aikoinaan oikeen yliannostuksen tosta POP-musiikkia biisistä. Vaikka alkuun siitä kai tykkäsin, niin nopeesti meni maku enkä sitä vieläkään pysty sietämään. PMMP on kyllä edelleen tosi hyvä!

  Bongasin sut uudesta wa-ryhmästä eli Sara tässä moi! Tosi kiva blogi sulla ja liityn kyllä mukaan seuraamaan :)

  Sara V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sara!! En muista tykkäsinkö tuosta POP-musiikkia biisistä ihan vähän sen tullessa, mutta..

   Poista
 3. Ihania nostalgisia biisejä! :D Hahah, muistan kuinka fanitin Gimmeliä ja Nylon Beatia tosi paljon silloin kun olin pieni. Ja PMMP:n Rusketusraitoja hoilattiin siskopuolen kanssa Singstarissa tosi usein!

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie kans olin molempien kova fani! Päiväkodissa leikeltiin kilpaa Gimmelistä kuvia ja keräiltiin niitä :-D

   Poista
 4. Ihan huippu postaus! :D kaikki muut oli tuttuja, paitsi toi 2015 vuoden eka biisi. Näitä on kyllä aikoinaan tullut kuunneltua ihan liikaa, kun vieläkin muistaa sanat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiva kuulla sun tykänneen! :-) Siis on ihan parasta, kun löytää Spotifysta jonkun vanhan unohtuneen biisin!

   Poista

Latest Instagrams

© Holyfacepalm. Design by FCD.